Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la BMW e diferita...
  • ... de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Asteptata sa intre in productia de serie incepand cu luna lui noiembrie, nonconformista creatie isi va intampina cumparatorii alaturi de un pret de vanzare care porneste de la o suma de 47.900 de euro.

Sfarsitul anului 2023 marcheaza premiera unui nou autoturism de la BMW, celebrul constructor bavarez de automobile anuntand, in aceasta saptamana, lansarea unui iX1 eDrive20. Primul SUV echipat cu o unitate electrica si un sistem de tractiune fata din istoria companiei, neobisnuitul model beneficiaza de o putere de 204 cai, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in fix 8.6 secunde, conform comunicatului de presa.

Potrivit documentului in cauza, viteza de top este limitata electronic la pragul celor 170 de kilometri pe ora, pe cand bateria litiu-ion de 64.78 kWh de care respectivul vehicul dispune asigura o autonomie totala de aproximativ 430 - 475 de kilometri. Daca vine vorba, in schimb, despre lista dotarilor standard, printre diferitele detalii si elemente oferite fara costuri suplimentare se regasesc camera pentru mersul cu spatele, senzorii de parcare, display-ul color curbat, impartit in doua zone de lucru, una de 10.25 inch, alta cu o diagonala de 10.7 inch, instrumentele de bord digitale, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii.

BMW iX1 eDrive20

BMW iX1 eDrive20

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW iX1 eDrive20
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2023