Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce vand bavarezii acum. FOTO ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce vand bavarezii acum. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce vand bavarezii acum
  • Asamblarea respectivei creatii se va derula in orasul Shenyang din China
Distribuie pe Facebook

Asamblarea respectivei creatii se va derula in orasul Shenyang din China, unitatile rezultate urmand a fi ulterior exportate catre Europa.

Dezvelita oficial in urma cu doar cateva momente, mult anticipata versiune de serie a conceptului BMW iX3 marcheaza debutul unui nou capitol in istoria companiei bavareze. Avand la baza cea mai recenta generatie a celebrului X3, primul SUV cu propulsie electrica al producatorului din Munchen ofera o solutie care consta intr-un motor de 286 CP si o baterie de 80 kWh, se arata in comunicatul de presa dat publicitatii.

Fisa cu specificatii tehnice a masinii in cauza continua cu un sprint de la 0 la 100 km/h in mai putin de sapte secunde, plus o viteza maxima limitata la 180 km/h.

BMW iX3

BMW iX3

Mult anticipata versiune de serie a conceptului BMW iX3 se mai poate lauda, de asemenea, si cu o autonomie totala de pana la 460 km, conform noilor standarde WLTP, in timp ce durata de incarcare a bateriei pentru intervalul 0 - 80% este de numai 34 de minute in cazul in care se opteaza pentru o statie rapida. In plus, zece minute petrecute intr-o astfel de locatie se traduc prin 100 de kilometri parcursi ulterior.

In ceea ce priveste departamentul estetic, primul SUV cu propulsie electrica al producatorului din Munchen seamana perfect cu actuala generatie a celebrului X3.

Spre deosebire insa de aceasta, mult anticipata versiune de serie a conceptului BMW iX3 va fi asamblata in orasul Shenyang din China si exportata ulterior catre Europa, incepand aparent abia de anul viitor - potrivit datelor si informatiilor care se cunosc in prezent, la momentul de fata. O alta premiera absoluta in istoria companiei bavareze, daca mai era cumva nevoie inclusiv de o asemenea mentiune / precizare.

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze BMW iX3
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2020