Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de 231 de cai - livrata exclusiv rotilor aflate pe puntea spate.

Prezentata publicului larg in urma cu numai o singura saptamana - in cea de-a doua jumatate a lunii curente, mult anticipata versiune a conceptului Cupra el-Born revine astazi in lumina reflectoarelor. Si totul dupa ce spaniolii au publicat - chiar in cursul acestei dimineti, toate fotografiile si informatiile oficiale cu privire la masina comercializata sub denumirea de Born, dupa cum precizam si anterior.

Asamblata pe platforma MEB a Grupului Volkswagen, respectiva masina reprezinta - in esenta, un ID.3 cu o noua caroserie si un interior familiar.

Privita de la exterior, mult anticipata versiune a conceptului Cupra el-Born propune nenumarate detalii si elemente angulare, masina comercializata sub denumirea de Born oferind inclusiv o capota cu nervuri la nivelul partii frontale, praguri laterale proeminente, plus spoiler spate cu difuzor incorporat. Aceeasi reteta pusa la punct de spanioli mai cuprinde si jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch.

Cupra Born

Cupra Born

De asemenea, respectiva masina nu se poate plange nici de lipsa stopurilor unite cu o banda iluminata de LED-uri, extrem de populare de cativa ani.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, mult anticipata versiune a conceptului Cupra el-Born se bucura de instrumente de bord digitale si un display supradimensionat pentru sistemul de infotainment. Aceeasi masina comercializata sub denumirea de Born mai dispune si de diferite componente realizate din plastic reciclat, dar si o instalatie audio cu noua boxe de la Beats - conform spaniolilor.

Respectiva masina a mai pregatit - intr-un final, si o fisa tehnica formata din patru optiuni diferite, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Mult anticipata versiune a conceptului Cupra el-Born este disponibila doar alaturi de un motor electric: cu 150, 204 sau 231 de cai livrati rotilor de pe puntea spate. In configuratia de baza, masina comercializata sub denumirea de Born este livrata cu o baterie de 45 kWh; urmeaza apoi o baterie de 58 kWh pentru variantele de 204 si 231 de cai, aceeasi varianta de 231 de cai fiind oferita si cu o bateria de 77 kWh.

Prin urmare, spun spaniolii, acceleratia de la 0 la 100 km/h pe ora se poate realiza si in 6.6 secunde, pe cand autonomia urca pana la 540 km.

Cupra Born

Cupra Born

Cupra Born

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Cupra Born
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2021