Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Primele exemplare sunt asteptate sa ajunga in showroom-uri inainte de sfarsitul anului curent
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare sunt asteptate sa ajunga in showroom-urile de pe Batranul Continent inainte de sfarsitul anului curent.

Sud-coreenii de la Hyundai au publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului IONIQ 5, o masina cu design retro si propulsie suta la suta electrica.

Inspirata de conceptul 45 EV prezentat in toamna lui 2019, respectiva creatie iese in evidenta in special prin nenumaratele detalii angulare de la nivelul caroseriei. Nu lipsesc insa din peisaj nici blocurile optice cu LED sau jantele pe 20".

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Vestile bune continua la interior, acolo unde masina pe care compania Hyundai o va comercializa sub denumirea de IONIQ 5 a pregatit un set de display-uri color de dimensiuni generoase.

Totodata, aceeasi creatie inspirata de conceptul 45 EV mai dispune si de o consola centrala ce se poate deplasa cu 140 de milimetri. Plus scaune fata capabile sa se incline, potrivit primelor fotografii si informatii oficiale date publicitatii.

Printre dotarile si echipamentele disponibile in cazul noului IONIQ se mai numara si un afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, au tinut sa mai promita sud-coreenii de la Hyundai.

Construita pe o arhitectura destinata exclusiv masinilor cu propulsie suta la suta electrica, creatia inspirata de conceptul 45 EV ofera doua optiuni la nivel de baterie. Atat cu o capacitate de 58 kWh, cat si cu o capacitate de 72.6 kWh.

Hyundai IONIQ 5

Ambele configuratii vor fi vandute in versiuni RWD si variante AWD, astfel ca gama pe care compania Hyundai o va comercializa sub denumirea de IONIQ 5 se anunta extrem de variata.

Fisa tehnica a masinii inspirate de conceptul 45 EV prezentat in toamna lui 2019 continua cu puteri maxime cuprinse intre 170 si 306 CP. Daca vine vorba despre autonomia totala, in schimb, aceasta urca pana la 480 de kilometri.

In cele din urma, sud-coreenii de la Hyundai au tinut sa dezvaluie ca noul IONIQ 5 dispune inclusiv de incarcare ultra-rapida, cu 100 km intr-un timp de aproximativ cinci minute.

Programata sa ajunga in showroom-urile de pe Batranul Continent inainte de sfarsitul anului curent, masina inspirata de conceptul 45 EV masoara peste 4.6 metri in lungime. Dimensiunea ampatamentului este de 3.000 milimetri.

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Hyundai IONIQ 5
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2021