Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, insa primele exemplare ar putea ajunge pe strazi pana la finalul anului 2022.

Ultima parte a lunii curente marcheaza premiera unui nou aututorism cu propulsie complet electrica de la compania Hyundai, producatorul sud-coreean anuntand - la mijlocul acestei saptamani, lansarea unui model comercializat sub denumirea Ioniq 6. Asamblat pe platforma E-GMP si prefigurat de conceptul cunoscut publicului larg sub numele Prophecy, respectivul vehicul ia forma unui coupe cu patru portiere, cu flaps-uri active la nivelul partii frontale, cu camere video instalate in locul oglinzilor laterale si, in cele din urma, cu blocuri optice unite, in partea din spate a caroseriei, cu o banda iluminata - evident.

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6

In cabina - departe de privirile curiosilor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display central masiv, cu o diagonala de 12 inch si functie touch, instrumente de bord digitale si configurabile, un volan cu un design in doua spite si comenzi tactile, lumini ambientale si materiale reciclate, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Din pacate, gama de motorizari nu reprezinta - la momentul de fata, decat un mare mister, insa prima generatie a automobilului botezat Ioniq 6 ar putea fi oferita atat in versiuni cu doar un singur motor si puterea maxima livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate, cat si in variante caracterizate de doua motoare si, inutil de adaugat, tractiune integrala. Hyundai va clarifica aceasta situatie pe parcursul urmatoarelor 30 de zile - au promis sud-coreenii.

Hyundai Ioniq 6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Hyundai Ioniq 6
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2022