Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita...
  • ... de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mister, insa startul comenzilor a fost programat abia pentru anul viitor.

Prezentata publicului larg inca din 2016, actuala generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Niro nu se mai afla chiar la prima sa tinerete. O recunoaste inclusiv Kia, oficialii constructorului sud-coreean publicand, zilele acestea, diferite fotografii si imagini ale produsului botezat - aparent, cu numele de cod SG2.

Inspirata de vechiul concept HabaNiro, respectiva creatie se remarca in special prin design-ul neobisnuit al partii frontale, insa adevaratul este ca nici panourile - de la nivelul montantilor posteriori, finisate intr-o alta culoare decat cea a caroseriei nu vor trece intocmai neoboservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Kia Niro

De cealalta parte a portierelor - la interior, lista atractiilor principale debuteaza cu instrumentele de bord digitale si configurabile din spatele volanului cu numai doua spite, acompaniate, in imediata apropiere, de un al doilea display color. Ce serveste sistemul de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Reteta caracteristica celei de-a doua generatii a masinii cunoscute sub denumirea de Niro mai include, asa cum reiese din primele fotografii si imagini ale produsului botezat, aparent, de oficialii constructorului sud-coreean Kia cu numele de cod SG2 si o rotita pentru schimbarea treptelor de viteza - daca mai trebuia precizat.

Gama de motorizari nu reprezinta - pentru moment, asemeni notei de plata, decat un mister, singura cunoscuta fiind data de faptul ca viitorii cumparatori nu vor avea la dispozitie decat sisteme de propulsie alternativa. Altfel spus, marea batalie se va da intre doua versiuni hybrid, una HEV, alta PHEV, si o varianta 100% electrica.

Kia Niro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Kia Niro
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2021