Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita

Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita
  • Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita
  • Aceasta ofera exclusiv un sistem de propulsie hybrid
Distribuie pe Facebook

Dezvelita in urma cu doar cateva clipe, aceasta ofera exclusiv un sistem de propulsie hybrid.

Ultima luna a anului 2021 marcheaza debutul unei masini cu sigla Mazda, inceputul saptamanii curente gazduind premiera mondiala a mult anticipatei Mazda2 Hybrid.

O Toyota Yaris Hybrid rebranduita, aceasta este construita pe platforma TNGA-B si masoara, in lungime, undeva in jurul a 3.940 de milimetri, conform unui comunicat dat astazi publicitatii.

Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

Lista similitudinilor continua cu sistemul de propulsie de sub capota, noua Mazda2 Hybrid bucurandu-se, la randul ei, de o motorizare de 1.5 litri si 92 CP, pe benzina.

Acesteia i se alatura, daca mai era necesara o astfel de precizare, un motor electric cu 80 CP, respectiva solutie traducandu-se printr-o putere totala de 116 CP, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, noua Mazda2 Hybrid isi propune sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in circa 9.7 secunde.

Totodata, aceasta anunta si o viteza maxima de 175 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 3.8 si 4.0 litri la 100 de kilometri, spune compania producatoare.

Nota de plata nu ramane, pentru moment, decat o mare necunoscuta, insa Mazda a tinut sa dezvaluie ca noua Mazda2 Hybrid se va vinde alaturi de actuala Mazda2.

Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Mazda2 Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2021