Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita. FOTO ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita
  • Seria elementelor comune nu se rezuma doar la exterior
  • Asemanarea continua inclusiv la interior si chiar sub capota
Distribuie pe Facebook

Seria asemanarilor evidente nu se rezuma insa doar la exteriorul cu cinci portiere, ci continua inclusiv in interior si chiar sub capota, daca-ti vine sa crezi.

Toyota si Suzuki au pus bazele unui parteneriat amplu la sfarsitul verii trecute, iar una dintre primele masini rezultate in urma colaborarii respective este noul Across. Noul Suzuki Across sau, daca vrei, copia fidela a Toyotei RAV4 Plug-In Hybrid.

Seria asemanarilor evidente debuteaza la nivelul caroseriei in cinci portiere, acolo unde numai cateva diferente - specifice, in mare, partii frontale, despart cele doua SUV-uri japoneze.

Suzuki Across

Suzuki Across

In cabina, departe de privirile curiosilor, logo-ul companiei Suzuki este singurul element care separa noul Across de Toyota RAV4. Daca vine vorba, in schimb, despre detalii comune, display-ul central de noua inch reprezinta doar inceputul.

Asa cum precizam inclusiv anterior, cele doua masini japoneze impart si sistemul de propulsie cu doua motoare electrice, o baterie de 18.1 kWh, dar si un benzinar aspirat de 2.5 litri.

Puterea maxima a noului Across ramane un mister la momentul de fata, insa versiunea RAV4 Plug-In Hybrid se poate lauda cu un total de 302 CP. Ce este drept, oficialii Suzuki au tinut sa precizeze autonomia in modul EV: 75 de kilometri.

Copia fidela a SUV-ului de la Toyota va ajunge la vanzare, cel putin pe piata din Europa, incepand cu toamna anului curent, preturile de vanzare completand lista necunoscutelor actuale.

Suzuki Across

Suzuki Across

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Suzuki Across
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2020