Cea mai noua masina lansata de Honda pe piata din Romania e aceasta simpatica electrica cu design retro si tehnologii moderne

Cea mai noua masina lansata de Honda pe piata din Romania e aceasta simpatica electrica cu design retro si tehnologii moderne
  • Noua Honda e porneste in Romania de la aproape 40.000 de euro
  • Respectiva masina ofera un motor electric cu 154 de cai putere
  • Lista cu dotari standard include numeroase echipamente moderne
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare intr-o singura varianta de echipare, mult anticipata versiune de serie a conceptului Honda e se vinde la preturi incepand de la aproape 40.000 de euro.

Prezentata sub forma de concept inca de la sfarsitul anului 2017, cea mai recenta masina cu propulsie electrica de la Honda a primit o versiune de serie in doar 24 de luni. Noua Honda e, caci despre aceasta este vorba, a debutat de curand si pe piata din Romania, preturile de vanzare incepand de la 39.980 de euro, potrivit informatiilor anuntate de importatorul local.

Oferta initiala cuprinde o singura varianta de echipare, pe nume Advance, care se poate lauda inclusiv cu doua display-uri tactile, fiecare avand diagonala de 12.3 inch, montate la nivelul panoului de bord.

Lista cu dotari standard continua cu o functie de incalzire pentru volanul imbracat in piele si scaunele fata, situatia cu pricina repetandu-se si in cazul climatizarii automate sau a sistemului de navigatie, de exemplu. De altfel, clientii nu trebuie sa plateasca nimic in plus nici pentru jantele din aliaj, farurile cu tehnologie LED, plafonul panoramic ori lumina ambientala.

Aceeasi afirmate este valabila si atunci cand vine vorba despre instalatia audio premium cu opt difuzoare si chiar tehnologia Side Camera Mirror, care presupune inlocuirea vechiilor oglinzi cu camere video.

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... noua Honda e mizeaza pe un motor electric cu 154 CP si 315 Nm sub capota, ce se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 8.3 secunde. Cu o capacitate de 35.5 kWh, bateria prezenta la datorie ii permite masinii cu pricina sa parcurga pana la 211 / 282 km (combinat / oras) cu o singura incarcare.

Honda e - Start vanzari

Honda e - Start vanzari

Honda e - Start vanzari

Honda e - Start vanzari

Honda e - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Honda e - Start vanzari
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2020