Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.5 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.5 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 180 de cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 1.5 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul lui 2022, cea mai recenta iteratie a produsului comercializat de compania Citroen sub numele de C5 Aircross se vinde - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de francezi la dispozitia potentialilor cumparatori se regaseste - mai nou, si o versiune disponibila sub denumirea de 1.6 PHeV FWD 180, respectivul model bucurandu-se de serviciile unei motorizari turbo in patru cilindri, de 1.6 litri.

Citroen C5 Aircross Facelift

Unitatii pe benzina i se alatura un motor electric si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 12.4 kWh, sistemul de propulsie specific aromei mentionate anterior urmand sa livreze persoanei de la volan o putere de pana la 180 CP. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de aproximativ 8.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, pana la o viteza de top de 215 kilometri pe ora.

Oferita si pe piata din Romania - la preturi incepand de la suma de 44.400 de euro, aceeasi reteta caracteristica variantei Citroen C5 Aircross 1.6 PHeV FWD 180 se mai poate lauda, totodata, si cu un consum mediu de numai 1.5 litri la 100 de kilometri, datorat unei autonomii, in modul de rulare EV, de pana la 57 de kilometri. Seria vestilor bune se incheie, in cele din urma, cu echiparea standard extrem de bogata - compusa din faruri cu LED, instalatie de climatizare cu reglare automata, jante pe 18 inch etc.

Citroen C5 Aircross Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Citroen C5 Aircross Facelift
mai multe