Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 299 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.8 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 299 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.8 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 299 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.8 la suta
  • Fara costuri suplimentare sunt oferite inclusiv farurile cu tehnologie LED si chiar climatizare stationara, potrivit configuratorului local
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite inclusiv farurile cu tehnologie LED si chiar climatizare stationara, potrivit configuratorului local.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de noua luni, inca din prima parte a verii anului 2020, cea mai recenta iteratie a gamei Audi Q5 se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, in momentul de fata, la dispozitia clientilor se numara inclusiv o varianta 50 TFSI e quattro S tronic, pusa in miscare de un sistem de propulsie PHEV.

Compusa dintr-o unitate turbo de doi litri, pe benzina, la care se adauga un motor electric de 105 kW si o baterie cu capacitatea neta de 14,4 kWh, respectiva formula se traduce printr-un total de pana la 299 CP si, mult mai important, 450 Nm.

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

O cutie automata cu sapte rapoarte, de tip DCT, si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca sprintul pana la 100 km/h nu dureaza decat 6.1 secunde. Viteza maxima se ridica, in schimb, la 239 km/h, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 1.8 litri la 100 km, potrivit datelor publicate de compania producatoare.

In ceea ce priveste nota de plata, noul Audi Q5 50 TFSI e quattro S tronic porneste, cel putin pe piata din Romania, de la 59.982 de euro, cu dotarea standard oferind inclusiv faruri cu tehnologie LED si chiar climatizare stationara, printre altele.

Nu costa nimic, in plus, nici jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch, instalatia audio cu opt difuzoare sau iluminarea ambientala, de exemplu. Vopseaua metalizata, dar si tapiteria realizata din piele, instrumentele de bord digitale, suspensia adaptiva pe aer, stopurile OLED, trapa panoramica elentrica ori scaunele multifunctionale se regasesc, in schimb, printre echipamentele optionale.

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Audi Q5 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2021