Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.5 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.5 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 313 cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 0.5 la suta
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 6.4 secunde.

Oferta destinata cumparatorilor de automobile plug-in hybrid s-a imbogatit, recent, cu o noua optiune, Mercedes lansand, chiar pe parcursul acestor zile, cea de-a doua generatie a modelului E 300 de. Disponibil, spre vanzare, si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 75.870 de euro, respectivul autoturism se bucura de prezenta unui propulsor diesel cu patru cilindri, de doi litri, plus 197 CP, unitatii in cauza alaturandu-i-se un motor electric de 129 CP pentru o putere totala de 313 CP.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o transmisie automata in noua rapoarte, astfel ca acceleratia 0 - 100 de kilometri pe ora nu dureaza, presupunand ca mai era cumva necesara o asemenea precizare, decat 6.4 secunde. Viteza de top urca, in schimb, pana la pragul de 235 de kilometri pe ora, lista atractiilor principale culminand cu un consum mediu de carburant de numai 0.5 litri la 100 de kilometri, secretul performantei mentionate si anterior constand in capacitatea generoasa a bateriei litiu-ion instalate de compania producatoare: 25.4 kWh.

Mercedes E-Class

Cea mai noua generatie a modelului E 300 de se mai poate lauda, prin urmare, si cu o autonomie electrica de pana la 109 km. O alta caracteristica a masinii de segment E de la Mercedes consta in echiparea standard deloc neglijabila, compusa din faruri cu tehnologie LED, jante cu diametrul de 19 inch, sculptate din aliaj usor, suspensie Agility Control cu amortizare selectiva, camera video pentru mersul in marsarier sau ceasuri de bord digitale si configurabile, dezvaluie configuratorul destinat pietei din Romania.

Nota de plata de 75.870 de euro mai inseamna, totodata, si scaune fata cu functie de incalzire, bancheta spate rabatabila fractionat, un display central cu o diagonala de 12.3 inch, o tapiterie confectionata din piele Artico, plus stofa Ljusdal, un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii Thermatic. Pachetul stilistic AMG, portierele Soft Close, directia integrala, ecranul pentru pasagerul prezent in dreapta soferului, instalatia audio de inalta fidelitate, cu difuzoare 4D semnate Burmester, si afisajul pe parbriz reprezinta, in schimb, dotari optionale.

Oferta Mercedes cuprinde, pe piata din Romania, inclusiv variante precum E 300 e, E 300 e 4Matic, E 300 de 4Matic sau E 400 e 4Matic. Fiecare dintre aceste patru versiuni combina o unitate in patru cilindri, de doi litri, pe benzina ori motorina, si un motor electric cu o baterie litiu-ion cu capacitatea de 25.4 kWh, astfel ca persoana aflata la volan va avea la dispozitie pana la 381 CP, indeajuns pentru un 0-100 km/h in 5.3 secunde, cel mai interesant capitol continuand sa fie, desigur, consumul mediu de carburant.

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2023