Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 313 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.5 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 313 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.5 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 313 cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.5 la suta
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau ori putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 6.6 secunde.

Oferta destinata cumparatorilor de automobile plug-in hybrid s-a imbogatit, recent, cu o noua optiune, nemtii de la Mercedes-Benz lansand - chiar pe parcursul acestor zile, cea de-a doua generatie a modelului E 300 de 4Matic. Disponibil - spre vanzare, si pe piata din Romania, la preturi incepand de la peste 78.500 de euro, respectivul autoturism se bucura de serviciile unui propulsor diesel in patru cilindri, de 2.0 litri, plus 197 CP, unitatii cu pricina alaturandu-i-se un motor electric de 129 CP pentru o putere totala de 313 CP.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua atat cu o transmisie automata cu noua rapoarte, cat si cu celebrul sistem de tractiune integrala 4Matic, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.6 secunde - presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de mentiune. Viteza de top urca - in schimb, pana la 233 de kilometri pe ora, lista atractiilor principale culminand cu consumul mediu de carburant de numai 0.5 - 0.8 litri la 100 de kilometri, datorat bateriei litiu-ion cu generoasa capacitate de 25.4 kWh.

Cea mai noua generatie a modelului E 300 de 4Matic se mai poate lauda - dupa cum precizeaza nemtii de la Mercedes-Benz, si cu o autonomie electrica de 83 - 103 km, o alta caracteristica a vehiculului de clasa mare costand in dotarea standard extrem de generoasa. Compusa din faruri cu tehnologie LED, jante cu diametrul de 19 inch - sculptate din aliaj usor, o suspensie Agility Control cu amortizare selectiva, camera video pentru mersul in marsarier sau instrumente de bord digitale si configurabile, de exemplu.

Suma de 78.600 de euro se mai traduce - totodata, si prin scaune fata cu functie de incalzire, prin bancheta spate rabatabila fractionat, un display central cu diagonala de 12.3 inch, o tapiterie confectionata din piele Artico, plus stofa Ljusdal, climatizare cu reglare automata a temperaturii Thermatic. Portierele Soft Close, ecranul pentru pasagerul din dreapta soferului, instalatia audio 4D - marca Burmester, si afisajul pe parbriz sunt, in schimb, echipamente optionale.

Oferta Mercedes-Benz cuprinde - pe piata din Romania, inclusiv modele ca E 300 e, E 300 e 4Matic, E 300 de si E 400 e 4Matic. Fiecare dintre aceste patru masini combina, la randul lor, o unitate in patru cilindri - pe benzina / motorina, cu un motor electric si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 25.4 kWh, astfel ca persoana prezent la volan are la dispozitie, printre altele, pana la 381 CP, indeajuns pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 5.3 secunde, cel mai interesant aspect ramanand consumul.

Mercedes E-Class

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2023