Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 313 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 - 0.9 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 313 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 - 0.9 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 313 cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.6 - 0.9 la suta
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 6.5 secunde.

Prezentat publicului larg acum mai bine de 23 de saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii aprilie, cel mai recent Mercedes E-Class din istorie se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientior se regaseste - mai nou, si o versiune disponibila sub indicativul E 300 e 4Matic, respectivul meniu debutand cu un motor turbo in numai patru cilindri, de 2.0 litri si 204 CP, pe benzina.

Mercedes E-Class

Agregatului cu pricina i se alatura, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, atat o unitate electrica de 129 CP, cat si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 25.4 kWh - de unde si puterea maxima de 313 CP anterior mentionata. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in 6.5 secunde, lista atractiilor principale cuprinzand, conform companiei producatoare, inclusiv un consum mediu de carburant 0.6 - 0.9% - care se datoreaza autonomiei caracteristice modului EV de pana la 109 kilometri.

Oferit si pe piata din Romania - in schimbul unei sume minime de peste 75.600 de euro, acelasi E 300 e 4Matic se mai poate mandri si cu o dotare standard extrem de generoasa, printre diferitele elemente ce insotesc varianta in cauza regasindu-se si farurile cu tehnologie LED. Din peisaj nu lipsesc insa - important de mentionat, nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch, ceasurile de bord digitale si configurabile, climatizarea automata ori tapiteria din piele si stofa.

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2023