Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.6 la suta
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 5.3 secunde.

Prezentat intregii planete acum mai bine de 23 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii aprilie, cel mai recent Mercedes E-Class din istorie se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o versiune disponibila sub indicativul E 400 e 4Matic, respectivul meniu debutand cu un motor turbo in numai patru cilindri, de 2.0 litri si 252 CP, pe benzina.

Mercedes E-Class

Agregatului cu pricina i se alatura, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, atat o unitate electrica de 129 CP, cat si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 25.4 kWh - de unde si puterea maxima de 381 CP anterior mentionata. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in 5.3 secunde, lista atractiilor principale cuprinzand, conform companiei producatoare, inclusiv un consum mediu de carburant 0.6 la suta - care se datoreaza autonomiei caracteristice modului EV de pana la 109 kilometri.

Oferit si pe piata din Romania - in schimbul unei sume minime de peste 83.000 de euro, acelasi E 300 e 4Matic se mai poate mandri si cu o dotare standard extrem de generoasa, printre diferitele elemente ce insotesc varianta in cauza regasindu-se si farurile cu tehnologie LED. Din peisaj nu lipsesc insa - important de mentionat, nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch, ceasurile de bord digitale si configurabile, climatizarea automata ori tapiteria din piele si stofa.

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2023