Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 489 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.8 - 1.1 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 489 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.8 - 1.1 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 489 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.8 - 1.1 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii februarie, cea mai recenta iteratie a modelului oferit de compania BMW sub numele de X5 se vinde - zilele acestea, in nenumarate forme si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de bavarezi la dispozitia cumparatorilor se regaseste, pentru prima data in cariera celebrului SUV de clasa mare, si o aroma disponibila sub indicativul xDrive50e - alaturi de o unitate in sase cilindri, de 3.0 litri si 313 CP, pe benzina.

BMW X5 Facelift

BMW X5 Facelift

BMW X5 Facelift

Reteta caracteristica respectivei variante de motorizare continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un motor electric de 197 CP, plus o baterie cu capacitatea de 25.7 kWh, sistemul de propulsie instalat sub capota versiunii mentionate si anterior livrand astfel rotilor de pe ambele punti - prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, o putere de pana la 489 CP. Suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa-si gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in doar 4.8 secunde.

Comercializata si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 92.642 de euro, aceeasi savoare BMW xDrive50e se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant se invarte in jurul a 0.8 - 1.1 la 100 de kilometri. Meniul cu pricina se incheie, in cele din urma, cu echiparea standard extrem de generoasa - compusa si din jante pe 20 de inch, realizate din aliaj, o tapiterie confectionata din piele artificiala, instrumente de bord si configurabile.

BMW X5 Facelift

BMW X5 Facelift

BMW X5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze BMW X5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2023