Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta super-berlina cu peste 1.100 de cai sub capota si 0 - 100 km/h in mai putin de 2.1 secunde

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta super-berlina cu peste 1.100 de cai sub capota si 0 - 100 km/h in mai putin de 2.1 secunde
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta super-berlina cu peste 1.100 de cai sub capota si 0 - 100 km/h in mai putin de 2.1 secunde
  • Lista cu dotari si echipamente standard cuprinde inclusiv un sistem inteligent de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului, potrivit configuratorului oficial
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari si echipamente standard cuprinde inclusiv un sistem inteligent de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului, potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu mai putin de patru luni, inca din primele saptamani ale anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Tesla sub denumirea de Model S a fost lansata de curand, chiar zilele acestea, si pe piata auto din Romania.

Disponibila la preturi care pornesc de la 89.990 de euro - conform configuratorului oficial, respectiva masina mizeaza in varianta de baza Long Range pe un sistem de propulsie cu doua motoare electrice.

Fisa tehnica a celei accesibile Tesla Model S comercializate pe piata din Romania continua cu un sistem de tractiune integrala si un sprint de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde. Viteza maxima este de 250 km/h, pe cand autonomia estimata urca pana la 663 de kilometri.

Urmatoarea pe lista, versiunea Plaid ofera in schimbul a 119.990 de euro un meniu care cuprinde inclusiv trei motoare electrice, plus un sistem inteligent de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului.

Aceeasi reteta a mai pregatit si o putere maxima de 1.020 de cai, respectiva masina accelerand astfel de la 0 la 100 km/h in 2.1 secunde si pana la o viteza maxima de 322 km/h. Autonomia estimata: 628 de kilometri, potrivit primelor detalii oficiale date publicitatii.

Seria optiunilor puse la dispozitia clientilor se incheie cu o configuratie Plaid+, care-i permite celei mai recente iteratii a gamei comercializate sub denumirea de Model S sa se laude cu peste 1.100 de cai - spune Tesla.

Insotita de o nota de plata de 149.990 de euro, formula mentionata anterior vine cu trei motoare electrice si un sistem inteligent de tractiune integrala cu functie de vectorizare a cuplului. Elemente sinonime cu un sprint de la 0 la 100 km/h in mai putin de 2.1 secunde.

Respectiva masina se mai poate lauda - printre altele, si cu o viteza maxima de 322 km/h, lista principalelor atractii cuprinzand inclusiv o autonomie estimata la 837 de kilometri - conform configuratorului oficial.

Tesla Model S si Model X Facelift

Tesla Model S si Model X Facelift

Tesla Model S si Model X Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Tesla Model S si Model X Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2021