Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania este acest SUV cu propulsie electrica si forme extrem de ciudate

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania este acest SUV cu propulsie electrica si forme extrem de ciudate
  • Noul DS3 Crossback E-Tense porneste in Romania de la 37.900 euro
  • SUV-ul francez vine cu 136 CP (electrici) si 430 km autonomie
  • Meniul standard cuprinde inclusiv display de 7" si ACT automat
Distribuie pe Facebook

Din primele informatii date publicitatii, clientii vor avea de ales intre doua versiuni de echipare, botezate So Chic si Grand Chic.

Una dintre cele mai ciudate masini ale momentului, electrica scoasa la vanzare sub denumirea DS3 Crossback E-Tense a fost lansata intr-un final si pe piata auto din Romania. La preturi incepan de la aproape 38.000 de euro, in cazul in care te intrebai cumva.

Asa cum precizam si anterior, clientii au la dispozitie doua variante de echipare, inclusiv modelul de baza beneficiind in standard de climatizare automata, display tactil de sapte inch sau senzori de parcare fata / spate, de exemplu.

In ceea ce priveste configuratia de top, aceasta pluseaza cu faruri MATRIX LED VISION, head-up display si jante pe 18". Tapiteria din piele, vopseaua perlata si pedalierul din aluminiu, printre altele, sunt optionale atat pe So Chic, cat si pe Grand Chic.

Sub capota, un motor electric lucreaza alaturi de o baterie cu capacitatea de 50 kW pentru a livra puntii fata undeva in jurul a 136 CP si 260 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ noua secunde.

Comercializata sub numele de DS3 Crossback E-Tense, una dintre cele mai ciudate masini ale momentului promite o autonomie de pana la 430 de km (NEDC). In schimb, operatiunea de incarcare de la zero la 80% dureaza jumatate de ora la o statie de 100 kW.

O performanta similara reuseste si noul Peugeot e-208, lansat la randul lui de curand pe piata din Romania - la preturi incepand de la 29.990 de euro, cu lumini de zi LED, climatizare automata si display tactil de sapte inci in standard.

DS3 Crossback

DS3 Crossback

DS3 Crossback

DS3 Crossback

DS3 Crossback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze DS3 Crossback
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2020