Chevrolet ofera noi detalii legate de versiunea electrica a lui Spark

Chevrolet ofera noi detalii legate de versiunea electrica a lui Spark
Chevrolet anunta noi detalii tehnice legate de varianta electrica a modelului Spark, a carei lansare este anuntata pentru 2013. Masina este echipata cu un propulsor electric de 130 cai putere, cu un cuplu maxim de 542 Nm.
Distribuie pe Facebook

Acceleratia la suta de kilometri la ora se face in 8,5 secunde. Masina va avea parte de un incarcator rapid, cu ajutorul caruia 80% din baterie se va incarca in 20 de minute. In schimb, incarcarea obisnuita, operata la o priza de 230-240 de volti, se va face in aproximativ sapte ore. Pentru acumulatorul de peste 20 kWh, Chevrolet acorda opt ani de garantie sau 160.000 de kilometri.
"Bateria modelului electric Spark a fost testata timp de peste 200.000 de ore in laboratoarele noastre internationale pentru baterii. Aceasta testare ne-a permis sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a efectua zilnic mai multe incarcari rapide cu curent continuu, pentru a elimina grijile legate de autonomie si pentru a spori nivelul de confort", a declarat Larry Nitz, director executiv al echipei al unei echipe de ingineri din cadrul General Motors.

Distribuie pe Facebook
mai multe