Chevrolet Spark si Sonic ruleaza cu Siri

Chevrolet Spark si Sonic ruleaza cu Siri
La inceputul anului viitor, versiunea americana a modelelor Chevrolet Spark si Sonic (cunoscut in Europa sub denumirea de Aveo) va integra Siri, asistentul inteligent ce rezolva lucrurile la cerere. Chevrolet a facut anuntul astazi, in cadrul Salonului Auto International de la Los Angeles.
Distribuie pe Facebook

Cu ajutorul sistemului infotainment Chevrolet MyLink din dotarea standard, clientii cu un iPhone compatibil (4S sau mai recent) ce ruleaza iOS 6 pot transmite sistemului Siri un numar de sarcini pe care acesta le efectueaza in timp ce soferii sunt in siguranta, avand privirea la drum si mainile pe volan. Pentru a reduce si mai mult posibilitatea distragerii atentiei, Siri aduce functia hands-free la un alt nivel cu ajutorul modului de functionare Eyes Free, ce permite utilizatorilor sa interactioneze cu iPhone-ul lor doar prin intermediul vocii, impiedicand in acelasi timp aprinderea ecranului dispozitivului.

Posesorii isi conecteaza pur si simplu iPhone-ul la radioul MyLink prin Bluetooh, il cupleaza cu sistemul si folosesc butonul de activare a vocii de la nivelul volanului pentru a incepe si incheia sesiunile cu Siri in modul de functionare Eyes Free.
In S.U.A., posesorii modelelor Spark si Sonic RS pot folosi Siri in modul de functionare Eyes Free pentru a:
Efectua apeluri in modul hands-free, prin activare vocala, catre Contactele inregistrate in iPhone;
Asculta piese din biblioteca iTunes si chiar schimba automat sursele muzicale de la radio AM/FM/XM la modul iPod
Asculta, compune si trimite un iMessage sau un sms catre un numar de telefon sau un Contact salvat
Accesa Calendarul si adauga intalniri
Reduce si mai mult posibilitatea distragerii atentiei prevenind aprinderea ecranului Iphone-ului, chiar si atunci cand Siri raspunde unor intrebari simple cum ar fi rezultatele meciurilor sau zilele sarbatorilor nationale

In intervalul de timp in care Siri este in modul de functionare Eyes Free, asistentul nu va putea raspunde intrebarilor complexe ce necesita afisarea unei pagini web.

"Faptul ca Chevrolet a anuntat disponibilitatea functiei Siri Eyes Free pe modelele Spark si Sonic cu mult inaintea marcilor de lux spune multe despre angajamentul nostru in ceea ce priveste clientii autovehiculelor mici," a declarat Cristi Landy, director de marketing Chevrolet pentru autovehicule de mici dimensiuni. "Conectivitatea sigura, accesibila, fiabila si portabila constituie o prioritate pentru clientii nostri, iar Siri completeaza capacitatile deja existente ale MyLink de a oferi o experienta de conducere incredibila."

Atat Spark cat si Sonic sunt disponibile cu serviciul premium OnStar de Navigatie si Conectivitate, valabil timp de sase luni. OnStar confera un plus de siguranta, securitate si conectivitate acestor autovehicule, incluzand servicii cum ar fi sistemul de raspuns automat la impact, sistemul de asistenta in cazul furtului autovehiculului, sistemul de diagnoza a autovehiculului si cel de asistenta rutiera.

De asemenea, majoritatea posesorilor de smartphone-uri pot descarca aplicatia RemoteLink pentru telefoane mobile, ce ofera abonatilor OnStar posibilitatea de a controla si gestiona anumite functii ale autovehiculului cu telefonul. Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile OnStar, vizitati pagina de internet onstar.com.

Fondata in 1911 in Detroit, Chevrolet este una dintre cele mai mari marci de autovehicule din lume, cu activitati comerciale in peste 140 de tari si cu vanzari de peste 4 milioane de autovehicule si camioane pe an. Chevrolet ofera clientilor sai autovehicule cu consum redus de carburant si performante energice, design expresiv si calitate inalta. Puteti gasi mai multe informatii referitoare la modelele Chevrolet pe pagina de internet www.chevrolet.com.
Distribuie pe Facebook
mai multe