Chinezii anunta masina la care ceilalti doar viseaza: va avea o autonomie de 2.000 de kilometri

Chinezii anunta masina la care ceilalti doar viseaza: va avea o autonomie de 2.000 de kilometri
  • Chinezii anunta masina la care ceilalti doar viseaza
  • Va avea o autonomie de 2.000 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat ar trebui sa se numere, mai mult sau mai putin surprinzator, si o acceleratie de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de timp deloc de neglijat.

BYD lucreaza - zilele acestea, la o noua versiune a sistemului de propulsie DM-i, cea de-a cincea generatie a celebrului ansamblu plug-in hybrid vandut de constructorul auto chinez fiind asteptata sa soseasca anul viitor, dezvaluie publicatia Autocar.

La momentul actual, detaliile cu privire la solutia cu pricina nu raman decat o mare necunoscuta, cu precizarea ca diferite voci sugereaza ca optiunea in cauza ar putea oferi, spre deliciul cumparatorilor, o autonomie de pana la 2.000 de kilometri - lista vestilor bune avand sa pluseze, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de timp deloc de neglijat.

In prezent, modelele comercializate de BYD intr-o varianta DM-i combina un motor aspirat de 1.5 litri - pe benzina, cu rezervor de 60 de litri, cu o unitate electrica si un acumulator LFP de pana la 18.32 kWh pentru o autonomie de 1.150 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2024