Chinezii au lansat pe piata masina cu incarcare wireless si display 4K de 39 de inch. Galerie foto completa

Chinezii au lansat pe piata masina cu incarcare wireless si display 4K de 39 de inch. Galerie foto completa
  • Chinezii au lansat pe piata masina cu incarcare wireless si display 4K de 39 de inch
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Vestile bune continua cu sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 3.9 secunde si autonomia maxima de pana la 1.000 de kilometri.

Ultimele zile ale lunii aprilie marcheaza debutul unei noi masini electrice chinezesti, primul produs al Zhiji Auto - un joint venture intre companiile SAIC, Zhangjiang Hi-Tech si Alibaba Group, venind cu cateva specificatii extrem de interesante. Precum incarcarea wireless la 11 kW, fiecare ora petrecuta la o astfel de statie traducandu-se printr-o autonomie de aproximativ 80 de kilometri - potrivit mai multor detalii si informatii.

Si daca tot vorbim despre autonomie, ei bine... nu ar trebui sa trecem mai departe pana cand nu precizam ca, cu bateria de 93 kWh plina, sedanul cu aluta de fastback si numele L7 poate parcurge pana la 615 kilometri, anunta un comunicat de presa.

Aceiasi chinezi de la Zhiji Auto - un joint venture intre companiile SAIC, Zhangjiang Hi-Tech si Alibaba Group, au mai pregatit si o versiune cu o baterie cu capacitatea de 118 kWh, clientii care opteaza pentru varianta respectiva urmand a se bucura de o autonomie de pana la 1.000 de kilometri, ca-ti vine sau nu sa crezi. De cealalta parte, amatorii de performante vor fi intampinati cu pana la 540 de cai pe ambele punti.

Primii 100 de kilometri pe ora vin, drept urmare, in numai 3.9 secunde, sedanul cu aluta de fastback si numele L7 concurand, din punctul de vedere al acceleratiei, cu nume grele de pe segmentul sportivelor, fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Luminile inedite de la nivelul partii frontale, stopurile care acopera intreaga latime a caroseriei si jantele cu design unic se afla, in schimb, printre principalele atractii de ordin estetic ale noii masini electrice chinezesti de la Zhiji Auto - un joint venture intre companiile SAIC, Zhangjiang Hi-Tech si Alibaba Group. In cabina, seria vestilor bune culmineaza cu display-ul 4K de 39 de inch montat in partea superioara a bordului.

Cumparatorii atrasi de display-uri uriase vor descoperi un ecran color, pozitionat vertical, si la nivelul tunelului central, sedanul cu aluta de fastback si numele L7 promitand sa impresioneze si prin sistemul de rulare autonoma extrem de capabil.

Zhiji L7

Zhiji L7

Zhiji L7

Zhiji L7

Zhiji L7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Zhiji L7
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2021