Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina de lux pe piata. Primele informatii si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina de lux pe piata. Primele informatii si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina de lux pe piata
  • Primele informatii si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Printre ingredientele care dau savoare meniului oferit sub denumirea de Zeekr X se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai patru secunde.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism cu propulsie suta la suta electrica, chinezii de la Geely publicand - in cursul zilei de marti, primele detalii si imagini oficiale ale gamei Zeekr X. Asamblat pe aceeasi arhitectura precum Smart #1, respectivul SUV masoara doar 4.45 metri in lungime, pe cand ampatamentul nu depaseste 2.750 de milimetri - dupa cate se precizeaza intr-un comunicat de presa, documentul mentionat anterior facand referire, de asemenea, si la o latime care se apropie de 1.84 metri.

La momentul actual, pretul de pornire nu reprezinta decat o mare necunoscuta, un alt mister de proportii constand - mai mult sau mai putin surprinzator, in optiunile specifice gamei de motorizari, conducerea companiei producatoare limitandu-se la a dezvalui ca printre elementele caracteristice automobilului in cauza isi va face loc si un sistem condimentat cu doua motoare diferite, cate unul pentru fiecare punte in parte, indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.0 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2023