Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina pe piata. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina pe piata. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina pe piata
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Asamblata pe aceeasi platforma precum cea mai recenta generatie a suedezului XC90, respectiva creatie ofera pana la 431 de cai putere pe ambele punti.

Luminile frontale complet atipice, jantele din aliaj de dimensiuni generoase si chiar stopurile stilizate sub forma literei Y. Sunt elementele care transforma noul Lynk & Co 09 intr-un magnet pentru priviri.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu grila uriasa a radiatorului si luneta inclinata pentru un plus de sportivitate, in timp ce meniul de la interior este un mare mister.

Vestile bune ar putea cuprinde inclusiv doua ecrane color pentru afisarea tuturor informatiilor vitale ale masinii, insa nimic nu este concret la acest moment. Valabil, oarecum, si in cazul pachetului tehnic.

Exista, ce este drept, in clipa de fata, certitudinea ca toate ingredientele noului Lynk & Co 09 graviteaza in jurul platformei SPA pe care o foloseste si Volvo pentru actualul XC90.

Demne de mentionat sunt si motorizarile, primele informatii si detalii oficiale date publicitatii vorbind si despre un sistem de propulsie plug-in hybrid. Format dintr-o unitate de doi litri si un motor electric.

In aceasta configuratie, masina programata sa ajunga in showroom-urile din China pe parcursul perioadei urmatoare de timp va fi livrata alaturi de 431 de cai putere pe ambele punti.

Putinele elemente cunoscute la momentul de fata mai introduc in discutie si un sistem de propulsie mild-hybrid. Dar si un sistem de propulsie hybrid, daca este sa dam crezare presei din tarile asiatice.

Lynk & Co 09

Lynk & Co 09

Lynk & Co 09

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2021