Chinezii lanseaza in Europa masina care parcurge 450 de kilometri fara sa consume strop de benzina sau motorina

Chinezii lanseaza in Europa masina care parcurge 450 de kilometri fara sa consume strop de benzina sau motorina
  • Chinezii lanseaza in Europa masina care parcurge 450 de kilometri fara sa consume strop de benzina sau motorina
  • BYD Han EV este disponibil la vanzare inclusiv alaturi de doua motoare electrice si un 0 - 100 km/h in doar 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

In plus, acceleratia de la 0 la 100 km/h nu dureaza decat 3.9 secunde, potrivit primelor informatii oficiale.

Chinezii de la BYD pregatesc lansarea unei noi masini pe piata auto din Europa, pe care o vor comercializa sub denumirea de Han EV, in schimbul unei sume cuprinse intre 45.000 si 55.000 de euro, se arata intr-un comunicat de presa dat astazi publicitatii.

O berlina cu alura de fastback, respectiva creatie ofera un sistem de propulsie complet electric, livrat fie in compania unuia, fie alaturi de doua motoare, de la varianta la varianta, precizeaza producatorul.

Specificatiile complete ale noului BYD Han EV raman, cel putin la momentul de fata, un mare mister, chinezii limitandu-se la a preciza ca masina respectiva va putea accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora chiar si intr-un timp de doar... ei bine, 3.9 secunde.

Referitor la autonomia pe care respectiva creatie o propune, primele informatii oficiale date publicitatii vorbesc despre o valoare maxima de 450 km - in cazul versiunii de top, daca mai era nevoie de precizat.

Blocurile optice alungite, jantele cu aspect aerodinamic si liniile prezente in numar de trei la nivelul montantului posterior se numara, in schimb, printre principalele atractii ale departamentului estetic, ce mai include si alte elemente extrem de interesante.

Iar acum discutam, evident, despre instrumentele de bord complet digitale, display-ul central de dimensiuni mai mult decat generoase, dar si despre forma familiara a consolei centrale sau difuzoarelor fata.

BYD Han EV

BYD Han EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BYD Han EV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2020