Chinezii lanseaza masina la care Mercedes, Audi si BMW doar viseaza. Este prima din lume care ofera aceasta dotare

Chinezii lanseaza masina la care Mercedes, Audi si BMW doar viseaza. Este prima din lume care ofera aceasta dotare
  • Chinezii lanseaza masina la care Mercedes, Audi si BMW doar viseaza
  • Este prima din lume care ofera aceasta dotare
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici pielea vegana, instrumentele de bord digitale sau instalatia audio de la Infinity, printre altele.

Persoanele care trec pragul evenimentului IAA Mobility 2021 din Munchen, aflat in plina desfasurare, vor avea ocazia de a face cunostinta - pentru prima data, cu cea mai noua masina pe care chinezii de la Great Wall Motors au de gand sa o vanda in Europa. Este vorba, mai precis, despre un SUV de lux oferit sub brandul Wey - care masoara 4.870 de milimetri in lungime, dimensiune care il pozitioneaza intre BMW X3 si X5.

Botezat (momentan) Coffee 01, respectivul automobil se remarca numaidecat prin grila uriasa a radiatorului, insa nici blocurile optice cu semnalizare dinamica, luneta subdimensionata sau jantele in cinci spite nu vor trece neboservate.

Wey Coffee 01

Wey Coffee 01

Wey Coffee 01

Vestile bune continua de cealalta parte a portierelor, cu instalatia audio cu 15 boxe de la Infinity, instrumentele de bord digitale, pielea vegana in doua culori, detaliile realizate sub forma de carouri. Chinezii de la Great Wall Motors vor mai instala pe SUV-ul de lux oferit sub brandul Wey si realitate augmentata, recunoastere faciala, camera de 360 de grade, pilot automat adaptiv, faruri cu tehnologie Laser si doua ecrane centrale.

Acelasi Coffee 01 se va mai putea lauda si cu un chip Qualcomm Snapdragon 8155, devenind astfel primul automobil construit in serie (larga) care beneficiaza de 5G - dupa cum reiese din primele informatii si detalii oficiale date publicitatii.

In cele din urma, chinezii de la Great Wall Motors mai spun despre noua masina pe care au de gand sa o vanda in Europa ca dispune de un sistem de propulsie PHEV, compus dintr-un benzinar turbo de doi litri, doua motoare electrice si, aparent, o baterie uriasa, de 40 kWh. Drept urmare, SUV-ul de lux oferit sub brandul Wey vine cu 476 CP pe ambele punti, un 0 - 100 km/h in cinci secunde si autonomie electrica de 149 km.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Wey Coffee 01
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2021