Compania care construieste iPhone 13 a prezentat primele sale doua masini. Cea mai impresionanta are doar trei scaune si face suta in 2.8 secunde

Compania care construieste iPhone 13 a prezentat primele sale doua masini. Cea mai impresionanta are doar trei scaune si face suta in 2.8 secunde
  • Compania care construieste iPhone 13 a prezentat primele sale doua masini
  • Cea mai impresionanta are doar trei scaune si face suta in 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Bijuteria gamei Foxtron se mai poate lauda - printre multe altele, si cu un design semnat de celebra casa italiana Pininfarina.

Ultima jumatate a lunii octombrie marcheaza debutul primelor (doua) masini de la Foxconn, compania care produce faimoasele dispozitive Apple iPhone. Prezentate la inceputul saptamanii curente - cu ocazia unui eveniment organizat in cursul zilei de ieri, respectivele prototipuri poarte sigla brand-ului Foxtron si beneficiaza de un sistem de propulsie suta la suta electric.

Lista premierelor mondiale debuteaza cu un SUV pe nume Model C, caracterizat de o lungime de aproximativ 4.64 metri si un ampatament de 2.86 metri, colectionarii de cifre si numere avand de notat si un coeficient aerodinamic de 0.27.

Foxtron Model C si Foxtron Model E

Foxtron Model C si Foxtron Model E

Acompaniata - in partea frontala a caroseriei, de o capota din fibra de carbon si un set de faruri inguste, aceeasi masina a mai pregatit si jante uriase din aliaj, plafon de culoare neagra si blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata (de LED-uri). De cealalta parte a usilor, in cabina, respectivul prototip ofera doua display-uri la nivelul bordului si o configuratie 5+2.

Seria vestilor bune caracteristice SUV-ului botezat Model C se incheie, intr-un final, cu sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde si autonomia maxima de circa 700 de kilometri, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Cealalta masina prezentata de Foxconn - compania care produce binecunoscutele dispozitive (Apple) iPhone, sub brand-ul Foxtron este sedanul cu alura de fastback si design Pininfarina pe nume Model E. Acompaniat de o putere maxima de 750 de cai, respectivul prototip impresioneaza in special prin timpul de numai 2.8 secunde specific acceleratiei 0 - 100 de kilometri pe ora.

O alta atractie principala consta in autonomia maxima de 750 de kilometri, pana la urmatoarea statie de incarcare pasagerii din spate urmand a se bucura de tot luxul si spatiul din lume, fie pentru a se relaxa, fie pentru a lucra, de ce nu.

Explicatia? Pe langa plansa de bord extrem de simpla - care vine cu trei display-uri color pentru afisarea instrumentelor de bord (digitale), dar si a comenzilor specifice sistemelor de infotainment si climatizare, printre multe altele, respectivul prototip botezat Model E dispune si de o configuratie 1+2, cu scaunul destinat pasagerului din dreapta fata fiind folosit ca suport.

In clipa de fata, spre marea dezamagire a persoanelor interesate in mod direct de masinile prezentate anterior, pe parcursul randurilor de mai sus, nu exista niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la o eventuala versiune de serie.

Foxtron Model C si Foxtron Model E

Foxtron Model C si Foxtron Model E

Distribuie pe Facebook
mai multe