Compania din spatele super-hibridului Polestar 1 a lansat pe piata o masina pentru muritorii de rand. POZE REALE

Compania din spatele super-hibridului Polestar 1 a lansat pe piata o masina pentru muritorii de rand. POZE REALE
  • Polestar publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului 2
  • Concurentul lui Tesla Model 3 vine cu doua motoare electrice si 408 CP
  • Automobilul suedez tinteste o autonomie totala de pana la 500 km
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie in public a noului Polestar 2 a fost programata pentru inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto International de la Geneva isi va deschide larg portile.

Dupa luni intregi de asteptare, condimentate cu numeroase filme si fotografii de tip teaser, Polestar a renuntat la misterul care plutea deasupra noului 2 si a publicat toate materialele oficiale referitoare la viitorul concurent al produsului american Tesla Model 3.

Asteptata sa debuteze in premiera publica chiar la inceputul lunii martie, in cadrul evenimentului Geneva International Motor Show, cel mai accesibil automobil al companiei din spatele super-hibridului Polestar 1 vine cu un design familiar, inspirat de conceptele Volvo 40.1 si 40.2.

Polestar 2

La baza noului Polestar 2 se afla platforma CMA a companiei Volvo - pe care producatorul suedez construieste modele precum XC40, in timp ce propulsia este asigurata de doua motoare electrice cu 408 CP si 660 Nm, insotite de o baterie cu capacitatea de 78 kWh.

Instotit de un sistem de tractiune integrala, cel mai accesibil automobil al companiei din spatele super-hibridului Polestar 1 promite sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un interval mai mic de cinci secunde, pe cand autonomia totala ar trebui sa se situeze in jurul valorii de 500 km.

Special pentru amatorii de senzatii tari, noul Polestar 2 va putea fi echipat si cu un pachet de performanta disponibil in mod optional, care aduce in prim plan atat un set de amortizoare marca Ohlins, cat si frane de la Brembo sau jante forjate cu un diametru de 20 inch.

Productia celui mai accesibil automobil al companiei din spatele super-hibridului Polestar 1 va demara la inceputul anului viitor, in China, iar disponibilitatea va fi limitata, pentru inceput, la doar cateva piete - printre care si China, SUA, Germania, Norvegia, Suedia sau Regatul Unit al Marii Britanii.

Polestar 2

Polestar 2

Polestar 2

Polestar 2

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Polestar 2
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2019