Concureaza cu Mercedes, BMW si Audi, dar pentru multi e o necunoscuta. Masina lansata in 2010 a primit o noua editie speciala

Concureaza cu Mercedes, BMW si Audi, dar pentru multi e o necunoscuta. Masina lansata in 2010 a primit  o noua editie speciala
  • Concureaza cu Mercedes, BMW si Audi, dar pentru multi e o necunoscuta
  • Masina lansata in 2010 a primit o noua editie speciala
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? De la echivalentul a 33.602 euro - potrivit primelor detalii (si informatii) prezentate publicitatii.

Dezvelita lumii intregi acum mai bine de zece ani, compacta vanduta de compania Lexus sub numele de CT 200h se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul carierei sale. Inainte insa de a parasi definitiv linia de productie, aceasta a primit de curand - pe parcursul zilelor trecute, o noua editie speciala.

Botezata Cherised Touring si destinata exclusiv clientilor din Japonia - conform unui comunicat de presa, respectiva versiune se remarca (in special) prin plafonul finisat in culoarea Sonic Titanium. Reteta caracteristica departamentului exterior cuprinde inclusiv nenumarate elemente de argintiu.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, varianta comercializata in schimbul unei sume ce echivaleaza cu 33.602 euro scoate la iveala si o tapiterie neagra cu accente contrastante de rosu inchis. Din peisaj nu lipsesc insa, printre altele, nici volanul si scaunele cu functie de incalzire, promit oficialii Lexus.

Sub capota, noul CT 200h Cherised Touring combina un benzinar aspirat de 1.8 litri si 99 de cai putere cu un motor electric de 82 CP, de livrarea valorilor maxime catre roti ocupandu-se o cutie cu variatie continua - potrivit primelor informatii (si detalii) oferite de compania producatoare publicului larg.

Lexus CT 200h Cherised Touring

Lexus CT 200h Cherised Touring

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2022