Cumperi una si mergi aproape gratis. Masina germana consuma doar 1,4 la suta

Cumperi una si mergi aproape gratis. Masina germana consuma doar 1,4 la suta
  • Mercedes anunta debutul noului model C 300 de
  • Automobilul german combina un 2.0 diesel cu un motor electric
  • Consumul de carburant e de 1.4 - 1.6 litri/100 km
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul acestei saptamani marcheaza debutul unei noi versiuni de motorizare pentru Clasa C de la Mercedes.

Comercializata sub denumirea C 300 de, varianta respectiva este si cea mai eficienta dintre toate, sistemul de propulsie combinand o unitate 2.0 diesel cu un motor electric si o baterie de 13.5kWh.

Aceasta solutie ii permite automobilului german de clasa medie sa dezlantuie pana la 306 CP la simpla apasare a acceleratiei, fisa tehnica anuntand inclusiv un cuplu maxim absolut fabulos, limitat la 700 Nm.

De livrarea valorilor cu pricina catre puntea spate se ocupa o cutie automata cu noua rapoarte, noua versiune Mercedes C 300 de reusind sa atinga primii 100 de kilometri pe ora dupa numai 5.6 secunde.

Viteza de top a automobilului german de clasa medie se ridica la 250 km/h, insa cea mai interesanta parte tine de consumul mediu de carburant: intre 1.4 si 1.6 litri de motorina la 100 km, spun oficialii companiei.

Si tot despre varianta C 300 de, Mercedes mai afirma ca poate parcurge distante de pana la 57 de kilometri in modul complet electric, fara sa scoata vreun gram de dioxid de carbon pe toba de esapamant.

In ceea ce priveste timpul necesar (re)alimentarii bateriei cu care este livrat la pachet automobilul german de clasa mediem acesta nu depaseste 90 de minute in cazul folosirii unui incarcator rapid Wallbox.

Noua versiune de motorizare Mercedes C 300 de va fi disponibila la vanzare cu doua caroserii diferite - in patru sau cinci portiere, primele exemplare urmand a ajunge pe strazi la jumatatea anului viitor.

Suma de plata in cazul automobilului german de clasa medie cu propulsie hibrida si consum mediu de carburant de 1.4 - 1.6 litri la 100 de km ramane un mare mister - cel putin la momentul de fata, evident.

Mercedes C 300 de

Mercedes C 300 de

Mercedes C 300 de

Mercedes C 300 de

Mercedes C 300 de

Mercedes C 300 de

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Mercedes C 300 de
mai multe