Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta. Cat costa

Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta. Cat costa
  • Cumperi una si mergi gratis
  • Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice, atat faruri, cat si stopuri, cu tehnologie LED. Plus o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Pe doar o singura zona, ce este drept.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de jumatate de an - inca din prima parte a toamnei lui 2023, cea de-a noua generatie a legendarului autoturism comercializat de compania Volkswagen sub numele de Passat se vinde, zilele acestea, intr-o larga varietate de savori si, totodata, arome. Printre multiplele optiuni puse de popularul producator de automobile cu sediul in orasul Wolfsburg din Germania la dispozitia cumparatorilor se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o configuratie disponibila sub denumirea de Passat 1.5 l eHybrid - modelul prezentat cu doua saptamani in urma fiind oferit la preturi incepand de la suma de 50.320 de euro, conform configuratorului oficial.

Echipata cu un sistem PHEV ce combina o unitate turbo cu patru cilindri in linie, de 1.498 de centimetri cubi si 150 CP, pe benzina, cu un motor electric sinonim cu 115 cai putere, plus o baterie Li-Ni-Co-Mn cu capacitate de 19.7 kWh, reteta mentionata anterior se lauda cu o putere totala de 204 CP, livrata rotilor de pe puntea fata prin intermediul unei cutii DSG - in numai sase rapoarte, ce este drept. Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in exact opt secunde, pe cand viteza de top nu va depasi 220 km/h, lista atractiilor principale culminand, presupunand ca o asemenea precizare mai era cumva necesara, cu consumul mediu de carburant de 0.4% - datorat unei autonomii EV de pana la 133 de kilometri.

Aceeasi varianta Passat 1.5 l eHybrid se mai bucura, potrivit configuratorului oficial, si de blocuri optice cu tehnologie LED, de jante cu diametrul de 17 inch - sculptate din aliaj usor, de camera video pentru mersul cu spatele. Standard sunt si ceasurile de bord digitale, display-ul central cu o diagonala de 12.9", tapiteria confectionata din material textil, Climatronic-ul, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de mers, recunoasterea indicatoarelor rutiere ori radio-ul digital, respectiva versiune promitand - in mod optional, contra cost, dupa cum au tinut sa sublinieze neaparat cei de la Volkswagen, scaune cu functie de incalzire, navigatie, carlig de remorcare.

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (228) Poze Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto
mai multe