De-afara zici ca-i original, sub capota se schimba totul. Ce s-a-ntamplat cu vechiul motor pe benzina

De-afara zici ca-i original, sub capota se schimba totul. Ce s-a-ntamplat cu vechiul motor pe benzina
  • Volkswagen a lansat un Beetle de prima generatie cu propulsia lui e-Up!
  • Proiectul a fost realizat impreuna cu specialistii companiei eClassics
  • Exemplarul in cauza a primit un motor de 82 CP si o baterie de 36.8 kWh
Distribuie pe Facebook

O companie auto din orasul Stuttgart si specialistii diviziei Volkswagen Group Components au dat recent mana pentru a crea un Beetle de prima generatie... cu propulsie electrica.

Volkswagen ar putea reincepe curand vanzarea primului Beetle, cu mentiunea ca germanii au pregatit o reteta contemporana, specifica vremurilor in care traim. Intr-o alta ordine de idei, automobilul in cauza trezeste senzatia de clasic doar pe partea de plan estetic, nivelul tehnic fiind alta mancare de peste.

Fructul colaborarii dintre divizia Volkswagen Group Components si specialistii companiei eClassics, proiectul botezat sugestiv e-Beetle ascunde sub capota motorul electric, de 82 CP, al modelului e-Up!.

O cutie cu o singura treapta de viteza si un pachet de baterii cu capacitatea de 36.8 kWh completeaza meniul disponibil in cazul de fata, astfel ca acceleratia de la 0 la 50 km/h se realizeaza in mai putin de patru secunde, in timp ce autonomia totala se apropie de 200 de kilometri. Un inceput promitator, am putea spune.

Pentru moment, pretul proiectului e-Beetle ramane un mister, insa divizia Volkswagen Group Components si specialistii companiei eClassics lucreaza deja la un model Bus cu caracteristici similare.

Volkswagen e-Beetle

Volkswagen e-Beetle

Volkswagen e-Beetle

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Volkswagen e-Beetle
mai multe