De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Vechea masina de la BMW are scaune incalzite si camera pentru marsarier

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Vechea masina de la BMW are scaune incalzite si camera pentru marsarier
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Vechea masina de la BMW are scaune incalzite si camera pentru marsarier
Distribuie pe Facebook

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici sistemul de navigatie sau propulsia suta la suta electrica.

Se remarca numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de verde, insa nici jantele din aliaj cu design clasic nu vor trece intocmai neobservate. Dimpotriva, am putea spune.

Creatia unei companii cunoscute sub denumirea de Electric Classic Cars, urmatorul BMW 1602 impresioneaza inclusiv prin sistemul de propulsie din dotare - daca mai trebuia cumva precizat.

Apusa, de mult, este vremea in care vechea masina gazduia sub capota, la datorie, un benzinar aspirat de 1.6 litri. In cazul de fata, meniul de ordin tehnic culmineaza cu un motor electric.

Este vorba, mai precis, despre o unitate Netgain Hyper 9 cu aproximativ 120 de cai putere, insotita aparent de un pachet de baterii LG Chem cu capacitatea de 40 de kWh, afirma oficialii ECC.

Transmisia manuala instalata de BMW pe acest 1602 a scapat, in schimb, neatinsa, insa soferul va putea rula, fara probleme, intr-o singura treapta de viteza. Simplu ca buna ziua, se spune.

Lista atractiilor principale mai cuprinde si o tapiterie din piele de culoare rosie, plus scaune fata de la Recaro, cu functie de incalzire, camera pentru marsarier, sistem de navigatie si multe altele.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2021