Este doar o chestiune de timp pana sa-l vezi pe strazi. Cat costa in ROMANIA noul e-tron Sportback de la Audi

Este doar o chestiune de timp pana sa-l vezi pe strazi. Cat costa in ROMANIA noul e-tron Sportback de la Audi
  • Doua versiuni
  • Doua niveluri de echipare
  • Autonomie maxima de pana la 446 kilometri
Distribuie pe Facebook

Audi e-tron Sportback poate fi comandat si pe piata din Romania. La noi in tara, SUV-ul german este disponibil in doua variante iar clientii pot alege din doua niveluri de echipare.

Clientii din Romania au la dispozitie mai multe modele full electrice din care sa aleaga daca vor sa conduca o masina prietenoasa cu mediul. De la modele de oras, cum ar fi Skoda Citigo-e iV sau Opel e-Corsa, la SUV-uri in adevaratul sens al cuvantului sau la super masini cu peste 500 de cai putere.

Audi e-tron Sportback

Lansata la Los Angeles la finalul anului trecut, varianta sportback a primului Audi 100% electric, SUV-ul e-tron, poate fi acum comandata si ea pe piata din Romania.

Audi e-tron Sportback este disponibil in doua variante si anume e-tron Sportback 50 quattro sau 55 quattro. Deasemenea, clientii pot alege una dintre cele doua niveluri de echipare: Base sau Advanced.

Audi e-tron Sportback

Si acum sa vorbim putin mai pe larg despre ele. Audi e-tron Sportback 50 quattro vine cu doua motoare electrice care dezvolta echivalentul a 313 CP si 540 Nm, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 6.8 secunde si o viteza maxima de 190 km/h.

Multumita unei baterii cu capacitatea de 71 kWh, SUV-ul are o autnomie maxima de 347 kilometri.

Audi e-tron Sportback

De cealalata parte, e-tron Sportback 55 quattro propune 360 CP si 561 Nm din aceleasi doua unitati electrice. Numai ca in modul Boost, ansamblul dezvolta 408 CP si 664 Nm pentru maximum 10 secunde, caz in care repriza 0-100 km/h dureaza 5.7 secunde iar viteza de top ajunge la 200 km/h.

Bateria in cazul versiunii de top este ceva mai mare (95 kWh) astfel ca si autonomia creste la 446 kilometri.

Audi e-tron Sportback

Cel mai accesibil Audi e-tron Sportback pe care il poti cumpara in Romania este un 50 quattro Base, pentru care vei plati cel putin 72.996 de euro, sau 84.905 euro daca vrei nivelul de echipare Base.

Audi e-tron Sportback

Inainte sa te decizi, mai trebuie sa stii ca versiunea de baza este chiar foarte bine dotata, venind in standard cu jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, faruri si lumini de semnalizare cu LED, oglinzi actionate electric si incalzite, hayon cu deschider electrica, suspensie pneumatica, Audi Pre Sense City, sistem de climatizare automata pe doua zone, senzori de parcare fata si apte, sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare, sistem de navigatie si de infotainment cu display de 10.1 inch, ceasuri de bord digitale de 12.3 inch si multe altele.

Audi e-tron Sportback

Pentru un e-tron Sportback 55 quattro Base va trebui sa scoti din buzunare de la 74.645 de euro in sus, sau cel putin 86.556 de euro daca alegi varianta Advanced.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi e-tron Sportback
mai multe