Este inceputul unei noi ere. Dodge lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1987. Noua generatie are un design retro la exterior si pana la 670 de cai sub capota

Este inceputul unei noi ere. Dodge lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1987. Noua generatie are un design retro la exterior si pana la 670 de cai sub capota
  • Este inceputul unei noi ere
  • Dodge lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1987
  • Noua generatie are un design retro la exterior si pana la 670 de cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora dureaza numai 3.3 secunde. Dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia jurnalistilor.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, primul Charger in doua portiere din ultimii 37 de ani a renuntat - in cursul zilei de marti, la toate secretele sale de ordin tehnic si, totodata, vizual. Programat sa intre in productia de serie chiar din aceasta vara, noul Dodge Charger Daytona - caci despre el este vorba, se remarca in special prin multitudinea de elemente retro caracteristice caroseriei.

Dodge Charger Daytona

Dodge Charger Daytona

Insotita de o lungime de aproximativ 5.248 de milimetri, respectiva reteta continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante pe 20 de inch, din aliaj usor confectionate, si doua ecrane diferite - unul pentru ceasurile de bord digitale, altul pentru sistemul de navigatie. Detaliilor cu pricina, mentionate anterior, li se alatura atat o pereche de scaune sport - cu tetiere incorporate, cat si o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Alpine, ori o tapiterie realizata din piele Nappa.

Primul Dodge Charger cu doua usi din 1987 incoace, noul Dodge Charger Daytona nu va fi disponibil - initial, decat in compania unui ansamblu suta la suta electric, ce produce o putere de pana la 670 CP. Drept urmare - cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 96 km/h isi va gasi rezolvarea in exact 3.3 secunde, o performanta incredibila tinand cont de greutatea de 2.648 de kilograme.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic mai anunta, pe langa o viteza de top de doar 220 km/h, si o autonomie de 510 kilometri - multumita unei baterii litiu-ion imense, de peste 100 kWh. Pe viitor, persoanele dornice sa achizitioneze un asemenea vehicul vor fi intampinate, important de spus, atat de o versiune pe benzina, condimentata cu un motor twin-turbo in sase cilindri, cu capacitate de 3.0 litri, pentru un total de 550 de cai putere, cat si de o varianta sedan.

Dodge Charger Daytona

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Dodge Charger Daytona
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2024