Este inceputul unei noi ere. Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Insotit de o baterie cu capacitatea de 54 kWh, acesta va putea parcurge pana la 400 de kilometri cu doar o singura incarcare.

Sfarsitul anului 2022 marcheaza debutul primului autoturism cu propulsie electrica din istoria Jeep, modelul comercializat sub denumirea Avenger urmand a se bucura - conform unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate - de serviciile unui motor cu 156 de cai putere pe putea fata. Atat timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea specifica vitezei de top nu reprezinta - momentan - decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, materialul mentionat anterior faca insa lumina, in schimb, in cazul autonomiei totale: pana la 400 de kilometri.

Jeep Avenger

Jeep Avenger

Asamblat in Polonia si gandit special pentru piata din Europa, respectivul produs al companiei de peste Ocean a mai pregatit - potrivit detaliilor disponibile, si o baterie cu capacitatea de aproximativ 54 kWh. Aceleasi informatii sugereaza - printre altele - si ca realimentarea de la 20 la 80% dureaza 24 de minute, pe cand un interval de opt ori mai mic, de trei minute, petrecut la o statie de 100 kW va permite apoi, mai mult sau mai putin surprinzator, parcurgerea a 30 de kilometri.

Primul Jeep cu propulsie electrica din istorie, proaspat anuntatul Avenger masoara, aparent, numai 4.08 metri in lungime si ofera - dupa cate se precizeaza in clipa de fata - o garda la sol de 200 de milimetri. Nu lipsesc din peisaj nici blocurile optice cu tehnologie LED, lista dotarilor si echipamentelor promise cuprinzand - fie standard, fie optional, de la caz la caz - inclusiv un plafon de culoare neagra, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, un display central cu diagonala de 10.25 inch, instrumente de bord digitale si configurabile, scaune cu masaj, o tapiterie realizata din piele etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Jeep Avenger
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2022