Este inceputul unei noi ere. Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica. Galerie foto completa

Este inceputul unei noi ere. Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica. Galerie foto completa
  • Este inceputul unei noi ere
  • Jeep prezinta oficial noul Avenger, primul sau SUV cu propulsie electrica
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Masina Anului 2023 in Europa, respectivul produs mizeaza pe un motor de 156 CP pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in circa 9.0 secunde.

Dezvaluit in premiera mondiala acum mai bine de noua luni - inca din ultimele saptamani ale toamnei trecute, primul autoturism cu propulsie electrica din istoria Jeep a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia - oficialii companiei de peste Ocean au publicat zeci de noi imagini si fotografii ale modelului Avenger, automobilul cu pricina renuntand astfel, daca mai era nevoie, la toate secretele sale vizuale.

Jeep Avenger

Jeep Avenger

Oferita la preturi incepand de la aproximativ 39.700 de euro - presupunand ca vine vorba despre piata din Romania, reteta in cauza masoara numai 4.084 de milimetri in lungime, pe cand ampatamentul nu depaseste 2.56 metri. Sub capota, un motor cu o putere de 156 de cai isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 9.0 secunde, in timp ce bateria litiu-ion de 54 kWh se traduce printr-o autonomie de pana la 404 kilometri, potrivit fisei tehnice.

Premiat cu tilul Masina Anului 2023 in Europa, primul SUV cu propulsie electrica de la Jeep se mai poate lauda - mai mult sau mai putin surprinzator, si cu nenumarate echipamente de top. Intr-o alta ordine de idei, printre multiplele dotari pregatite de noul Avenger se regasesc si farurile Full-LED, display-ul tactil cu diagonala de 10.25 inch, instrumentele de bord digitale, pilotul automat adaptiv ori scaunele cu functie de incalzire, conform brosurii oficiale.

Jeep Avenger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Jeep Avenger
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 August 2023