Este inceputul unei noi ere. Lotus prezinta oficial primul sau SUV. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Lotus prezinta oficial primul sau SUV. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Lotus prezinta oficial primul sau SUV
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Denumit - mai mult sau mai putin sugestiv - Eletre, respectivul model va ajunge pe strazi abia anul viitor, inainte de sfarsitul lui 2023.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ 30 de zile, primul SUV vandut de compania Lotus stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior la interior, acesta se remarca in special prin farurile duble - cu luminile de zi instalate deasupra farurilor cu matrice de LED-uri, insa nici jantele din aliaj de pana la 23 de inch, camerele video care inlocuiesc oglinzile retrovizoare ori stopurile unite nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Lotus Eletre

Botezat Eletre - dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus - respectivul model al producatorului aflat in posesia Grupului Geely a mai pregatit si un plafon panoramic de dimensiuni generoase, doua aripioare la nivel de plafon si un numar urias de elemente finisate in negru, detaliilor mentionate pana acum alaturandu-li-se o plansa de bord cu trei display-uri diferite, un volan cu o forma hexagonala, dar si scaune fata multifunctionale, bancheta spate cu locuri invidivuale, despartite de o cotiera cu ecran integrat, instalatie audio cu 23 de difuzoare si 2.160 W etc.

Asamblat pe o platforma dedicata, primul SUV vandut de compania Lotus dispune de doua motoare electrice si minim 600 de cai putere - de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de trei secunde. Viteza maxima se invarte in jurul valorii de 260 de kilometri pe ora, pe cand autonomia totala ar putea atinge 400 de kilometri, multumita unei baterii cu o capacitate care depaseste pragul psihologic de 100 kWh.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Lotus Eletre
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2022