Este inceputul unei noi ere. Lotus prezinta oficial primul sau SUV. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Lotus prezinta oficial primul sau SUV. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Lotus prezinta oficial primul sau SUV
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Programat sa ajunga pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul anului 2023, respectivul model gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o herghelie formata din cel putin 600 de cai - conform unui comunicat prezentat publicului larg.

Anuntat in urma cu mai bine de 30 de zile, la inceputul acestei primaveri, primul SUV din istoria companiei Lotus stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Asamblat pe o arhitectura dedicata electricelor, modelul ce va fi comercializat sub denumirea de Eletre se remarca numaidecat prin luminile de zi extrem de subtiri - instalate deasupra farurilor dotate cu matrice de LED-uri. Nenumarate priviri vor atrage insa si grila frontala activa sau aripile laterale proeminente - acompaniate de jante din aliaj cu diametrul de 23 de inch, potrivit producatorului detinut de Grupul Geely.

Lotus Eletre

Lotus Eletre

Meniul caracteristic departamentului exterior continua - asa cum precizam inclusiv anterior, de altfel, cu camere care inlocuiesc oglinzile retrovizoare, cu blocuri optice posterioare unite cu banda iluminata si un eleron pentru plafon compus din doua segmente plutitoare, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde, printre multele altele, si o plansa de bord cu trei display-uri diferite, scaune fata multifunctionale, o instalatie audio cu pana la 23 de difuzoare, locuri spate individuale etc - despartite de o consola centrala supradimensionata, cu propriul ecran etc.

In plan tehnic, primul SUV din istoria companiei Lotus a pregatit - mentioneaza un comunicat oficial de presa, doua motoare electrice si o putere minima de 600 de cai. Ce se traduce atat printr-un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de 3.0 secunde, cat si printr-o viteza de top de circa 260 de kilometri pe ora. Din peisaj nu lipseste - deloc surprinzator, nici bateria cu capacitate uriasa, de peste 100 kWh, producatorul detinut de Grupul Geely anuntand pentru modelul botezat Eletre o autonomie de 400 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Lotus Eletre
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2022