Este inceputul unei noi ere. Mercedes dezvaluie oficial primul G-Class cu propulsie electrica din istorie

Este inceputul unei noi ere. Mercedes dezvaluie oficial primul G-Class cu propulsie electrica din istorie
  • Este inceputul unei noi ere
  • Mercedes dezvaluie oficial primul G-Class cu propulsie electrica din istorie
Distribuie pe Facebook

Insotit de patru motoare diferite, cate unul pentru fiecare roata in parte, si o baterie masiva, de 116 kilowati-ora, respectivul automobil se lauda cu un total de 587 de cai putere. Plus 1.164 de Newton-Metri.

Clubul dedicat SUV-urilor cu propulsie electrica s-a imbogatit, de curand, cu un nou membru cu greutate, atat la propriu, cat si la figurat, Mercedes prezentand, recent, primul G580 with EQ Technology din istorie de peste 100 de ani a companiei.

Acompaniat de patru unitati diferite, cate una pentru fiecare roata in parte, plus un acumulator de dimensiuni generoase, de 116 kWh, respectivul autoturism se lauda cu un total de 587 CP si 1.164 Nm, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in 4.7 secunde, pe cand viteza de top nu va depasi 180 de kilometri pe ora.

Mercedes G580 with EQ Technology

Mercedes G580 with EQ Technology

Oferit la preturi incepand de la suma de 142.621 de euro, primul Mercedes G-Class cu propulsie electrica din istorie se remarca, in ceea ce priveste pachetul stilistic, in special prin panoul frontal partial iluminat, care inlocuieste grila radiatorului.

Respectivul vehicul se mai poate lauda, la exterior, si cu jante de 18 sau 20 de inch, confectionate din aliaj usor, plus un suport pentru cablurile de incarcare, montat la nivelul hayonului, in locul rotii de rezerva, in timp ce interiorul gazduieste, pe langa nelipsitele instrumente de bord digitale, cu display de 12.3" in echipare, o tapiterie realizata din piele perforata, un volan sport multifunctional, in trei spite.

Primul Mercedes G580 with EQ Technology din istoria de aproape 140 de ani a companiei isi va mai intampina viitorii clienti si alaturi de scaune actionate electric, cu incalzire, racire, masaj, bancheta spate rabatabila asimetric, afisaj pe parbriz.

Din respectivul pachet nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici instalatia audio de inalta fidelitate, cu difuzoare semnate de specialistii Burmester in dotare, sistemul de navigatie cu realitate augmentata, climatizarea automata, cu reglare pe patru zone, a temperaturii, incarcatorul wireless pentru telefonul mobil, iluminarea ambientala, cruise control-ul adaptiv, franarea autonoma de urgenta.

La final, primul Mercedes G-Class cu propulsie electrica din istorie mai propune si o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, un set de diferentiale virtuale, o suspensie indepedenta la nivelul puntii fata, axa spate rigida, discuri de franare ventilate.

Mercedes G580 with EQ Technology

Mercedes G580 with EQ Technology

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (120) Poze Mercedes G580 with EQ Technology
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2024