Este inceputul unei noi ere. Opel prezinta oficial primul Astra cu propulsie electrica din istorie

Este inceputul unei noi ere. Opel prezinta oficial primul Astra cu propulsie electrica din istorie
  • Este inceputul unei noi ere
  • Opel prezinta oficial primul Astra cu propulsie electrica din istorie
Distribuie pe Facebook

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, respectivul vehicul isi propune sa parcurga pana la 416 kilometri cu o singura incarcare a bateriei.

Sfarsitul anului 2022 marcheaza debutul primului Opel Astra cu propulsie electrica din istorie, celebrul constructor german de masini oferind - la inceputul saptamanii curente, un numar semnificativ de informatii si detalii cu privire la produsul pe care il va comercializa sub denumirea de Astra Electric. Disponibil abia din primavara, cu precizarea ca nota de plata nu reprezinta - zilele acestea, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, noul autoturism al companiei din Russelsheim beneficiaza de un motor proiectat pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 170 CP.

Opel Astra Electric

Opel Astra Electric

Meniul pus la dispozitia cumparatorilor continua, dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat de presa, cu un cuplu de 270 de Newton-Metri, cu respectivul document anuntand - printre altele, si o viteza de top de 170 km/h, si o baterie cu capacitatea de 54 kWh, sinonima cu o autonomie de pana la 416 kilometri.

Acelasi Opel Astra Electric se va mai putea lauda - totodata, si cu o incarcare de la zero la 80% intr-un interval de 30 de minute, si cu o larga varietate de echipamente premium. Printre dotarile promise de nemti urmand sa isi faca loc - important de adaugat, si o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, si un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, unele insertii de piele, diferite accente de alcantara, afisaj pe parbriz, comenzi vocale, doua display-uri supradimensionate, unul pentru ceasurile de bord digitale, celalalt pentru sistemul multimedia de ultima generatie, etc.

Opel Astra Electric

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Opel Astra Electric
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2022