Este inceputul unei noi ere. Smart prezinta oficial primul sau SUV. Cat costa

Este inceputul unei noi ere. Smart prezinta oficial primul sau SUV. Cat costa
  • Este inceputul unei noi ere
  • Smart prezinta oficial primul sau SUV
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca din aprilie 2023, primul SUV din istoria Smart are - incepand chiar din aceasta saptamana, si un pret de pornire. 37.490 de euro este, mai precis, suma minima pe care clientii noului #1 o vor avea de achitat in Germania - acolo unde varianta de baza #1 Pro combina un motor de 272 CP si o baterie de 49 kWh pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 6.7 secunde. Cu pedala de acceleratia la podea, acul vitezometrului isi va continua ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de 180 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii de ordin tehnic a respectivei versiuni incheindu-se - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o autonomie de 310 kilometri.

Smart #1

Smart #1

In ceea ce priveste echiparea de serie, cea mai accesibila configuratie a masinii cu o lungime de doar 4.270 ori 4.300 de milimetri, in functie de diferite variabile, ofera si blocuri optice cu tehnologie LED, jante cu diametrul de 19 inch - confectionate din aliaj usor, plafon panoramic fix, sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii. Standard sunt insa si ceasurile de bord digitale, scaunele fata cu actionare electrica - plus functie de incalzire, display-ul central cu o diagonala de 12.8 inch, bancheta spate rabatabila fractionat, volanul multifunctional cu design in trei spite, tapiteria realizata din piele sintetica, iluminarea ambientala.

Acelasi Smart #1 mai poate fi comandat - pe piata din Germania, si in doua versiuni care combina motorul de 272 CP cu o baterie de 66 kWh. Ambele variante promit sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 6.7 secunde, lista principalelor asemanari gazduind - totodata, si o viteza de top de 180 de kilometri pe ora. Daca vine vorba, in schimb, despre marile diferente dintre Pro+ si Premium, prima optiune ar trebui sa parcurga pana la 420 de kilometri cu o singura incarcare, pe cand autonomia modelului din urma urca pana la bariera de 440 de kilometri - dupa cum se arata in fisa cu caracteristici de ordin tehnic.

Reteta electricei cu o lungime de numai 4.270 sau 4.300 de milimetri - in functie de nivelul de echipare selectat se incheie, mai mult ori mai putin surprinzator, cu doua configuratii cu doua motoare, o baterie de 66 kWh si 428 CP in dotare. Este vorba - mai exact, despre o savoare Pulse cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.5 secunde si o aroma Brabus cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.9 secunde, ambele arome propunand, la randul lor, o incursiune pana la pragul celor 180 de kilometri pe ora, o alta asemanare constand in autonomia de pana la 400 de kilometri.

Smart #1

Smart #1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Smart #1
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2023