Este inceputul unei noi ere. Smart prezinta oficial primul sau SUV. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Smart prezinta oficial primul sau SUV. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Smart prezinta oficial primul sau SUV
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor electric dezvolta o putere maxima de 272 de cai - respectiva unitate plusand cu un cuplu de 343 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape 90 de zile, la inceputul primaverii anului 2022, primul SUV din istoria Smart stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, acesta se remarca numaidecat prin blocurile optice - indiferent ca este vorba despre faruri sau stopuri, unite cu o banda iluminata, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch ori manerele retractabile ale portierelor nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Smart #1

Smart #1

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu plafonul urias din sticla, plus lungimea de doar 4.270 de milimetri a caroseriei, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, un ecran central cu diagonala de 12.8 inch si rezolutia de 1920x1080 pixeli, lumini ambientale - in 64 de culori, instalatie audio cu 13 difuzoare de la Beats, scaune multifunctionale etc.

Acompaniat de un ampatament de circa 2.75 metri, primul SUV din istoria Smart se bucura de serviciile unui propulsor electric cu 272 de cai putere si undeva in jurul a 343 de Newton-Metri - alimentat de o baterie cu o capacitate de 66 kWh. Elemente sinonime atat cu viteza maxima limitata electronic la pragul de 180 de kilometri pe ora, cat si cu o autonomie de pana la 440 de kilometri; de cealalta parte, durata de incarcare variaza intre 30 de minute si trei ore, in functie de statie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Smart #1
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2022