Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noua masina are cinci radare, 12 senzori ultrasonici si 13 camere

Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noua masina are cinci radare, 12 senzori ultrasonici si 13 camere
  • Este oficial: s-a lansat si in Europa!
  • Noua masina are cinci radare, 12 senzori ultrasonici si 13 camere
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici instrumentele de bord digitale sau display-ul central cu diagonala de 15.6 inch.

Sfarsitul acestei primaveri marcheaza debutul unei noi masini chinezesti pe pietele din Europa, compania Xpeng anuntand startul comenzilor pentru prima generatie a electricei P5. Disponibila - pentru inceput, doar in Suedia, Norvegia, Danemarca si Tarile de Jos, respectiva creatie se bucura de serviciile unui motor cu circa 211 cai.

Meniul caracteristic departamentului tehnic continua, printre altele, cu o baterie de 66 kWh, fisa cu specificatii de ordin tehnic gazduind - drept urmare, atat un timp de 7.5 secunde pentru proba 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si o autonomie de pana la 465 de kilometri, calculata conform standardelor WLTP.

Xpeng P5

Xpeng P5

Oferit la preturi cuprinse intre echivalentul a 38.408 si 52.932 de euro, in functie de piata de desfacere, primul P5 din portofoliul companiei chinezesti Xpeng masoara - in lungime, undeva in jurul a 4.808 milimetri. Latimea nu depaseste, in schimb, 1.84 metri, pe cand inaltimea este una si aceeasi cu valoarea de 1.520 de milimetri.

In plan estetic, respectiva masina ia forma unui sedan cu alura de fastback - insotit de blocuri optice, atat frontale, cat si posterioare, unite cu banda iluminata, un set de jante din aliaj cu diametrul de numai 17 inch si o pereche de display-uri pentru afisarea tuturor datelor, inclusiv a ceasurilor de bord.

Pachetul standard este completat de cinci radare, de 12 senzori ultrasonici si, nu in ultimul rand, de 13 camere - ce transforma condusul autonom, in anumite situatii, din pura fictiune in simpla realitate. Din peisaj nu lipsesc, totodata, nici scaunele si bancheta cu functie de incalzire, trapa panoramica, pompa de caldura, WiFi-ul etc.

Xpeng P5

Xpeng P5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Xpeng P5
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2022