Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noul SUV de la Xpeng vine cu trei display-uri uriase in bord

Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noul SUV de la Xpeng vine cu trei display-uri uriase in bord
  • Este oficial: s-a lansat si in Europa!
  • Noul SUV de la Xpeng vine cu trei display-uri uriase in bord
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un total de pana la 551 CP. Dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oferit presei de specialitate.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul unui nou model cu propulsie electrica pe piata din Europa, compania chineza Xpeng anuntand, cu numai cateva zile in urma, startul comenzilor pentru gama comercializata sub denumirea G9. Disponibil initial in doar patru tari diferite, Norvegia, Suedia, Danemarca si, nu in ultimul rand, Tarile de Jos, respectivul produs ia forma unui SUV cu lungimea de aproape 4.9 metri.

Xpeng G9

Caracterizata de un ampatament de 2.998 de milimetri, aceeasi masina cu unul sau doua motoare electrice beneficiaza, la nivelul departamentului exterior, si de faruri cu LED, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 19 ori 21 de inch, in functie de configuratia aleasa de cumparatorii dispusi sa achite o nota de plata de minim 61.990 de euro. La interior, de cealalta parte a portierelor cu tehnologie soft close, automobilul in cauza se lauda si cu o tapiterie realizata din piele Nappa, cu scaune ventilate, cu bancheta cu incalzire, cu instalatie audio de la Dynaudio, cu trei display-uri masive.

Referitor la fisa cu specificatii de ordin tehnic, autoturismul cunoscut publicului larg sub numele de Xpeng G9 va pune la dispozitia clientilor din Europa unul sau doua motoare electrice, solutia cu pricina traducandu-se printr-o putere maxima de 276 de cai pentru varianta de baza RWD Long Range si 551 CP pentru optiunea de top AWD Performance. Mentioneaza un comunicat impartit presei de specialitate.

Xpeng G9

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Xpeng G9
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2023