Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere de pana la 4.522 de euro!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere de pana la 4.522 de euro!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Primii clienti primesc o reducere de pana la 4.522 de euro!
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, plus cruise control cu limitator de viteza.

Cea de-a doua parte a lunii aprilie marcheaza debutul unui nou model cu propulsie hibrida pe piata din Romania, importatorul local al companiei Mitsubishi publicand lista oficiala de preturi a proaspat lansatului Eclipse Cross PHEV. Disponibil alaturi de un sistem care combina o unitate aspirata cu capacitatea de 2.4 litri, pe benzina, si doua motoare electrice pentru o putere maxima de pana la 188 de cai, SUV-ul cu pricina este disponibil in schimbul unei sume minime de 39.496 de euro.

Pentru o perioada limitata de timp insa, clientii vor primi o reducere cuprinsa intre 3.570 si 4.522 de euro - oferita in functie de versiunea de echipare pentru care s-a optat: Inform, Invite, Intense, Intense+ sau Instyle.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

In configuratia de baza, noul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV promite o lista cu dotari standard care cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, plus cruise control cu limitator de viteza. Acelasi model entry-level se mai bucura, totodata, si de o tapiterie din material textil cu cusaturi gri, dar si de lumini de zi cu tehnologie LED, de aer conditionat dual-zone, de un sistem multimedia cu display tactil de opt inch si sase difuzoare, tractiune integrala, cutie automata CVT etc.

Daca vine vorba, in schimb, despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, cei 188 de cai putere mentionati anterior se traduc printr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 10.9 secunde.

Viteza maxima a proaspat lansatului Eclipse Cross PHEV nu depaseste 162 km/h, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de doi litri la 100 de kilometri - conform primelor informatii si detalii publicate de oficialii companiei Mitsubishi. In ceea ce priveste dimensiunile caroseriei, SUV-ul cu pricina a pregatit o lungime de 4.545 de milimetri, o latime de 1.805 milimetri si o inaltime de 1.685 de milimetri, la care se adauga un ampatament de 2.670 de milimetri.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
mai multe