Exista un motiv serios pentru care Opel ne arata noul Ampera-e in compania Turnului Eiffel

Exista un motiv serios pentru care Opel ne arata noul Ampera-e in compania Turnului Eiffel
  • Noul Opel Ampera-e debuteaza la Paris
  • Automobilul german ofera un motor electric de 204 CP
  • Viteza maxima se ridica la 150 km/h
Distribuie pe Facebook

In cazul in care nu te-ai prins inca despre ce-i vorba, ei bine... versiunea germana a modelului Chevrolet Bolt va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris din aceasta toamna.

Cum primele imagini si detalii oficiale cu privire la persoana sa au luat cu asalt internetul pe la mijlocul lui februarie, este foarte probabil sa nu iti mai amintesti absolut nimic despre noul Ampera-e.

Din fericire pentru tine, compania Opel a luat in calcul si aceasta posibilitate, astfel ca producatorul german de automobile mai publica astazi o fotografie a viitorului sau model cu propulsie electrica.

Plus informatia conform careia versiunea germana a Chevrolet-ului Bolt va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului ce se desfasoara la Paris intre 1 si 16 octombrie.

Intr-un final, cei de la Opel anunta si cateva dintre valorile pe care le asteptam cu totii, precum puterea maxima de 204 CP a motorului electric sau timpul de 3.2 secunde necesar realizarii sprintului 0 - 50 km/h.

Tot pentru colectionarii de cifre si numere, noul Ampera-e dezvaluie ca are nevoie de 4.5 secunde pentru a rezolva ecuatia 80 - 120 km/h, respectiv accelereaza pana la o viteza de top de 150 kilometri pe ora.

Autonomia viitorului model german cu propulsie electrica ramane, pentru moment, un mare mister, drept pentru care tinem sa reamintim ca Chevrolet-ul Bolt poate parcurge pana la 322 km cu o singura incarcare.

Revenind acum la noul Ampera-e, incheiem prin a mentiona ca automobilul cu pricina mai dispune si de ultima generatie a sistemului de infotainment IntelliLink, dar si de tehnologia Opel OnStar, respectiv internet wireless.

La final, constructorul de masini din Russelsheim aduce in atentia noastra un scurt clip video, care surprinde o cursa de acceleratie intre modelul sau cu propulsie electrica si benzinarele Astra TCR, Adam R2, Corsa OPC, respectiv Insignia OPC.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 August 2016