Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display central cu diagonala de 15.6 inch.

Prima jumatate a lunii iulie marcheaza debutul unei noi masini cu propulsie suta la suta electrica. Comercializata sub numele de XPeng G3i, aceasta iese numaidecat in evidenta prin banda iluminata care uneste luminile de zi, dar nici stopurile uriase nu vor trece neobservate.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune culmineaza cu display-ul central de 15.6 inch si instrumentele de bord digitale din spatele volanului oferit cu un design in trei spite.

Tapiteria finisata intr-o combinatie contrastanta de albastru si gri promite sa atraga - la randul ei, nenumarate priviri. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici cusaturile de culoare alba sau gurile de ventilatie care se prelungesc pe toata latimea plansei de bord, printre altele.

Sub capota, noua masina de la XPeng vine, aparent, cu un motor de 194 CP si 300 Nm, capabil sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 km/h intr-un interval de aproximativ 8.6 secunde.

Versiunea entry-level a electricei comercializate sub numele de G3i se mai poate lauda si cu o baterie de 55 kWh, in timp ce variantele superioare mizeaza pe una cu capacitatea de 66 kWh. Drept urmare, autonomia totala urca pana la 460, respectiv 520 de kilometri in ciclul NEDC.

Daca vine vorba - in schimb, despre pretul de vanzare, nota de plata porneste, pe piata din China, de la 149.800 RMB, care echivaleaza cu undeva in jurul a 19.446 de euro la cursul zilei de azi.

Conducerea companiei producatoare a tinut sa precizeze si ca suma cu pricina cauza cuprinde inclusiv contravaloarea ecotichetelor oferite de stat. In cazul de fata este vorba, aparent, despre 18.000 RMB sau, in bani europeni, putin peste 2.300 de euro, reiese la un calcul simplu.

XPeng G3i

XPeng G3i

XPeng G3i

XPeng G3i

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze XPeng G3i
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2021