Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, si un display central cu o diagonala de 15.4 inch. Plus rezolutia 2.5K.

Cea de-a doua jumatate a anului curent marcheaza debutul unui nou automobil de la Changan, celebrul producator asiatic de autoturisme publicand de curand - chiar pe parcursul zilelor anterioare, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Qiyuan A07. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp - la preturi incepand de la echivalentul unei sume de doar 20.188 de euro, respectiva creatie ia forma unui sedan cu alura de fastback si plafon panoramic imens.

Changan Qiyuan A07

Changan Qiyuan A07

Changan Qiyuan A07

Reteta specifica departamentului exterior continua cu un set de jante cu diametrul de pana la 19 inch si stopuri unite cu o banda iluminata, pe cand meniul prezent de cealalta parte a portierelor cu geamuri fara rame in echipare, la interior, debuteaza cu o instalatie audio dotata cu 16 difuzoare diferite - pentru o putere de 720 W. Din peisaj nu lipsesc insa nici display-ul central cu diagonala de 15.4 inch, plus rezolutia 2.5K, scaunele actionate electric - cu functii de incalzire, ventilatie si masaj, sistemul de climatizare cu reglare automata ori afisajul pe parbriz cu AR.

Insotita de o lungime de 4.905 milimetri, la care se adauga un ampatament de circa 2.9 metri, cea dintai generatie a gamei Changan Qiyuan A07 isi va intampina clientii in doua variante de motorizare - EREV si BEV. Altfel spus, propulsia va fi asigurata de un motor electric cu 218, respectiv 258 CP - prima dintre versiunile mentionate anterior lucrand alaturi de o baterie de 28.39 kWh si un benzinar de 1.5 litri, folosit ca generator, pentru o autonomie de aproape 1.200 de kilometri, a doua tragandu-si energia doar dintr-o baterie de 58.1 kWh.

Changan Qiyuan A07

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Changan Qiyuan A07
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2023