Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un ansamblu plug-in hybrid dezvolta undeva in jurul a 177 de cai putere si 320 de Newton-Metri.

Prima jumatate a anului 2024 marcheaza debutul unui nou autoturism marca SAIC-GM-Wuling, celebra asociere dintre americani si chinezi anuntand - in cursul zilei de miercuri, lansarea spectaculosului Wuling Xing Guang. Disponibil deja spre vanzare - la preturi incepand de la echivalentul unei sume de 11.365 de euro, impresionantul automobil asiatic ia forma unui sedan cu alura de fastback si o lungime de 4.835 de milimetri.

Wuling Xing Guang

Wuling Xing Guang

Reteta caracteristica modelului cu un ampatament de 2.800 de milimetri continua - la nivelul departamentului exterior, atat cu blocuri optice fata si spate acompaniate de tehnologia LED, cat si cu aripi laterale proeminente sau jante cu diametrul de 18 inch, confectionate din aliaj, pe cand meniul propus de cealalta parte a portierelor, la interior, cuprinde inclusiv doua display-uri diferite, unul de 8.8 inch, iar altul cu o diagonala de 15.6 inch, mai mult ori mai putin surprinzator.

Totodata, de la orizont nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici scaunele actionate electric, tapiteria realizata din piele, volanul cu design in doua spite, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, sistemul de infotainment compatibil cu update-uri OTA - de la distanta. Daca vine vorba - in schimb, noul Wuling Xing Guang isi intampina clientii alaturi de un ansamblu plug-in hybrid.

Este vorba, mai exact, despre asocierea dintre o unitate aspirata cu patru cilindri in linie - de 1.5 litri, pe benzina, si un motor electric insotit de o baterie litiu fier fosfat cu o capacitate de pana la 20.5 kWh. Din pacate, performantele vehiculului de 177 de cai putere si 320 de Newton-Metri nu reprezinta - la momentul actual, decat un mare mister si necunoscuta de proportii, fisa cu specificatii de ordin tehnic facand, printre altele, referire la o autonomie de peste 1.100 de kilometri.

Wuling Xing Guang

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Wuling Xing Guang
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2024